Tidsrom:

11.06.2018 - 13.06.2018

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Barnehage
  • Mellomtrinnet
  • Ungdomstrinnet

Fagtilknytning:

  • Musikk
  • Samfunnsfag

Bergenfest UNG inviterer alle elever fra 7. – 10. trinn i Bergen Kommune til gratis konsert midt i beste skoletid! Konserten gir ordentlig festivalstemning utendørs på Bergenhus festning. Begivenheten er satt til uke 24, 2018. Endelig dato vil bli informert om til alle påmeldte skoler.

I tillegg til selve konserten vil det bli et interaktivt undervisningsopplegg fra Music Delta. Her vil elevene kunne arbeide med årets artist sin tekst og lydmateriale på en helt unik måte før de kommer på konsertarenaen!

Bergenfest UNG ønsker å invitere barn og ungdom til et trygt og godt kulturarrangement, hvor vi ønsker å gi elevene økt kunnskap, forståelse og et spennende møte med populærmusikk og selve konsertopplevelsen, uansett bakgrunn og erfaring.

Stiftelsen Bergenfest og prosjektet Bergenfest UNG sitt mål er å gi de unge et godt møte med populærmusikk og bidra til å bygge morgendagens publikum.

I 2016 startet Bergenfest UNG et samarbeid med Bymuseet og planlegger også i 2018 et samarbeid som gir muligheten til å tilby elevene historisk fordypning under arrangementet. Det vil bli sent ut informasjon til alle påmeldte i overgangen januar/februar.

Booking


Navn (kontaktperson)

E-post

Skole

Klassetrinn

Antall deltakere

Adresse

Kontaktinformasjon / mobilnummer

Dato / Tid