Tidsrom:

06.10.2017 - 03.11.2017

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Mellomtrinnet

Fagtilknytning:

  • Kroppsøving
  • Musikk

Prosjekt Opera – Hans og Grete

En klassiker i helt ny drakt. Vi skal straks sett i gang øvinger for en helt ekstraordinær versjon av Hans og Grete med fantastisk musikk og vi trenger din hjelp.

Alene hjemme med en rekke ting de skulle gjort, foretrekker Hans og Grete å krangle, leke og snu huset opp ned. Men det har sin pris. De blir avslørt av sin mor og sendes dypt inn i skogen hvor de kommer over alt de har drømt om og samtidig deres verste mareritt.

Hans og Grete

Vi inviterer lokale skoleklasser i øvingsperioden, i tillegg til to klasser fra Os og Fana som skal delta i fremføringene nærme Bergen, noen få timer på ulike fredager.

  • Fredag 06.10 11:00 – 13:00 – Grieghallen (Klokkeklang)

  • Mandag 16.10 11:00 – 13:00 – Grieghallen (Klokkeklang)

Vi ønsker å teste ut ulike deler fra forestilling både for og med elevene, og gi de muligheten til å bli en del av denne fantastiske operaen sammen med verdensledende operasangere og oppleve magien fra øvingene. De får mulighetene til å gi oss sine tilbakemeldinger på hva de synes er bra og mindre bra, og hvordan vi kan forbedre operaen – dette kan kanskje til og med gi dem muligheten til å få sine egne innspill og ideer på scenen!

Vi ønsker at barna skal se stykket under utvikling og gi sine tilbakemeldinger underveis.

 

Booking


Navn (kontaktperson)

E-post

Skole

Klassetrinn

Antall deltakere

Adresse

Kontaktinformasjon / mobilnummer

Dato / Tid