Tidsrom:

03.09.2018 - 07.09.2018

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Småskolen

Fagtilknytning:

  • Kunst og håndverk

«Snill» er en forestilling for både barn og voksne basert på den populære boken „Snill” av Gro Dahle.

Hovedkarakteren Lussi er en perfekt jente. Hun er ikke bare høflig, men pen, flink og snill. Så perfekt at en dag blir hun usynlig. Lussis utrolige historie viser at man kan være lykkelig bare når man er seg selv.

Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjon med spennenede sceniske løsninger, bilder og bevegelser. Stykket er produsert av Open Window Theatre som ledes av Dominika Minkacz Sira, skuespiller og dukkefører fra PWST Teaterakademiet i Wroclaw i Polen. Kompaniet tilbyr spennende kombinasjoner av skuespill, dukketeater og film / animasjon. Open Window er fokusert på både nasjonalt og internasjonalt samarbeid for å utvikle sin unike kvalitet og teknikker. Regisøren Røyk Jansson (Przemysław Jaszczak) og secografen Mateusz Mirowski er unge og erfarte kunstere fra Polen som er spesialisert i figurteater. Musikken er laget av vår kontroversielle musiker Felix Laband fra Johannesburg.

Forestillingen fikk veldig god kritikk både i Bergen og i Norge. Den var spilt både i Norge og i utlandet. Etter kort tid ble Open Window Theater invitert på festivaler ( Mini Midi Maxi  i Bergen,  Littearatur Festival i Bergen, Figurteaterfestival i Torun/Polen) , Kulturtorg i Molde , DKS Hordaland, DKS Bergen, Markedet for Scenekunst i Sandefjord og Kultursenter ChCK i Chorzow/ Polen.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=jo_9kN5HPwo

CORNERTEATERET 

maksimalt 50 plasser

3.09  – kl.10.00 (10 plasser)

4.09 – kl.12.00 (20 plasser)

7.09 – kl. 12.00 (25plasser)

 

alder: 5+

varighet: 40 min

 

Medvirkende:

Kunstnerisk leder, dukkefører, skuespiller: Dominika Natalia Minkacz Sira

Regi:  Przemyslaw Jaszczak

Scenogarfi og animasjon: Mateusz Mirowski

Musikk: Felix Laband

Teknisk ansvarlig: Jon Eirik Sira

Produsent: Camilla Svingen

www.openwindowtheatre.com

Facebook: Open Window Theatre

 

Arrangementet er utgått.