Tidsrom:

07.06.2019 - 07.06.2019

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Mellomtrinnet
  • Ungdomstrinnet

Fagtilknytning:

  • Musikk

Årets Bergenfest Ung finner sted fredag 7. juni på Bergenhus Festning – på Plenen, Bergenfests hovedscene. Programmet varer i ca. 75 – 90 minutter og består av to konserter med enestående artister som er populære blant målgruppen – blant annet urbanikonet Unge Ferrari. Det er gratis å delta.

MELD PÅ DIN SKOLEGRUPPE HER >>

Unge Ferrari blir en av to artister som skal spille på årets Bergenfest Ung. Den musikalske kameleonen er aktuell med albumet og turnéen «Midt imellom magisk og manisk» og er en av landets heiteste artister i urbansjangeren for tiden.

Programmet for Bergenfest Ung består av to programbolker, der den første er et sammensatt innsalg hvor flere artister bidrar, fulgt av konsert med urbanikonet Unge Ferrari, som solgte ut konserten han skal spille på USF Verftet i mars på kun noen få dager – også U18-billettene.

Vi offentliggjør snart det fullstendige programmet for Bergenfest Ung 2019.

Tider for arrangementet

11.15  Portene åpner
12.00  Konsertene starter
Varighet: Ca. 75 – 90 minutter

Skolene organiserer selv transport gjennom kulturbilletten.

Unge Ferrari – En musikalsk kameleon

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man misliker ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet «Midt imellom magisk og manisk» beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet. Selv sier han:

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

Tidenes besøksrekord i 2018

I fjor ble det satt tidenes besøksrekord på Bergenfest Ung for 7. – 10. trinn. Hele 8.000 skoleelever meldte seg på konserter med Kjartan Lauritzen, MachoMayne og Myra. Vi måtte stenge påmeldingen en drøy måned før arrangementet, da den totale kapasiteten var nådd. Kapasiteten på Bergenfest Ung er 8.000 elever. Vi anbefaler å sikre seg plass tidlig!

Aftermovie fra Bergenfest 2018 kan du se her:

Bergenfest Ung 2018

Wohooo! 😎I dag har vi hatt besøk av mer enn 10.000 festivalkids på Bergenfest Ung! Slik så det ut.

Publisert av Bergenfest Mandag 11. juni 2018

Ikke benytt skjemaet under til påmelding.
Du finner link til påmelding øverst på denne siden.

Arrangementet er utgått.