Tidsrom:

31.10.2018 - 09.11.2018

Pris:

gratis gjennom DKS

Klassetrinn:

  • Ungdomstrinnet

Fagtilknytning:

  • Kroppsøving
  • Kunst og håndverk
  • Musikk
  • Norsk
  • Samfunnsfag

Kun ledige plasser fredag 9.november kl 11:30

Vi ser de på bussen, vi ser de på gaten. De ler av noe vi ikke vet hva er og de lever et hemmelig liv på mobiltelefonene sine. Hvem er de? Hva vil de? Hvor er de på vei?

I «Lykkeliv» deler modige historiefortellere fra 16 til 20 år sine innerste tanker, drømmer og forventninger til livet. De medvirkende er ikke skuespillere, men seg selv. De tar oss med inn i livene sine og beskriver den krevende, men spennende jakten på å finne ut hvem de er og hva de står for. «Lykkeliv» befinner seg i grenselandet mellom virkelighet og teater. Siden historiefortellerne selv er med på scenen, og deler refleksjoner og historier som alle kan kjenne seg igjen i, skaper forestillingen en spesielt nær forbindelse mellom menneskene på scenen og vi som sitter i salen.

«Lykkeliv» spilles 31.oktober til 9.november på Den Nationale Scene. Varighet 1 t og 20 minutter.

31.oktober og 1.november kl 9:15 og 11:30

2.-9.november kl 11:30

Etter påmelding blir skolen kontaktet angående dag, tidspunkt og logistikk – husk å angi ønsket dag.

Bergen Borgerscene er en videreføring av Folkets Festspillscene, og har tidligere hatt suksess med forestillingene «Det var en gang et menneske» i 2015 og «En plass i solen» i 2016.
«Lykkeliv» er produsert av VFH-produksjoner i samarbeid med Den Nationale Scene og ble første gang spilt høsten 2017. Les tilbakemeldinger fra publikum her.

Kunstnerisk leder, regi og manus: Vibeke Flesland Havre

Scenograf: Mari Watn

Dramaturg: Åste Marie Bjerke

Lyddesigner: Gunnar Innvær

Lysdesign: Arne Kamberstad

Produsent: Hjørdis M. Stensvik

Medvirkende: Agnes Hestholm, Alida Blom, Amir Mohammed Fantahun, Andrea Mrkic, Celina Rødbotten, Gabriel Amundsen, Egil Furnes, Julia Beatrice Reksten Bakkevig, Karen Røland Thowsen, Ole Marius Støle, Shelmith Øseth, Theo Nystøl, Åse Pedersen, Zea Hilland og Karianne Eriksen.

Foto: Thor Brødreskift

 

Arrangementet er utgått.