Tidsrom:

05.11.2018 - 23.11.2018

Pris:

Gratis gjennom DKS

Klassetrinn:

  • Barnehage
  • Småskolen

Fagtilknytning:

  • Musikk
  • Norsk

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate På Hjertet i 2014, har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Bergenfest, Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen og Slottsfjell. I 2017 var hun igjen aktuell med hennes tredje og  Spellemann-vinnende album Ni Liv bestående av singlene Dyrene, Ni Liv og Semmenemme som var å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig i 2016 og 2017.

I anledning Bajazzfestivalen 2017 i regi av Bergen Jazzforum skrev Silja Sol en barneforestilling basert på katten Mikke Pus som har blitt brukt på album- og singel cover, musikkvideo og pressebilder ifm. albumet Ni Liv. Forestillingen
er bygget rundt dagboken til Mikke Pus som rømmer hjemmefra og skildrer hans reise gjennom skog og over fjell, og alle skapningene han møter på veien. Mikke sitt eneste ønske er å finne venner som vil inkludere han i deres flokk, og Silja leser høyt fra dagboken og fremfører musikk underveis i forestillingen som går hånd i hånd med handlingen. Alt låtmateriale er hentet fra Siljas tidligere albumutgivelser På Hjertet, Væremeh og Ni Liv.

Silja Sol sin barneforestillingen om Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Alle involverte i prosjektet er profesjonelle musikere med gode formidlingsevner og som har erfaring fra å DKS eller barnekonserter.

——
DIVERSE PRAKTISK INFORMASJON:

Reisefølge: 3-4 musikere og 1 lydtekniker
Teknikk: Artist reiser med full produksjon
Reise: Artist reiser med varebil og personbil, og trenger to parkeringsplasser
Oppriggingstid: 60min
Lengde på opptreden: 30min
Nedriggingstid: 30min
Maks antall elever: ca 50-60 stk
Bærehjelp: 1 person
Type lokale: Klasserom, skolebibliotek eller tilsvarende intimt lokale

——
Ved spørsmål om Mikepus’ Dagbok, ta kontakt med Aleks Wilhelmsen; aleks@standingovation.no, 40 46 31 06.
Liveopptak av forestillingen sendes ved forespørsel.

Navn (kontaktperson)

E-post

Skole

Klassetrinn

Antall deltakere

Adresse

Kontaktinformasjon / mobilnummer

Dato / Tid