Tidsrom:

09.01.2020 - 16.01.2020

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Småskolen

Fagtilknytning:

  • Kunst og håndverk
  • Norsk

«Snill» er en forestilling for både barn og voksne basert på den populære boken „Snill” av Gro Dahle.

Hovedkarakteren Lussi er en perfekt jente. Hun er ikke bare høflig, men pen, flink og snill. Så perfekt at en dag blir hun usynlig. Lussis utrolige historie viser at man kan være lykkelig bare når man er seg selv.

Forestillingen er en blanding av figurteater, skuespill og animasjon med spennende sceniske løsninger, bilder og bevegelser. Stykket er produsert av Open Window Theatre som ledes av Dominika Minkacz Sira, skuespiller og dukkefører fra AST Teaterakademiet i Wroclaw i Polen. Kompaniet tilbyr spennende kombinasjoner av skuespill, dukketeater og film / animasjon. Open Window er fokusert på både nasjonalt og internasjonalt samarbeid for å utvikle sin unike kvalitet og teknikker. Regisøren Przemysław Jaszczak og secografen Mateusz Mirowski er unge og erfarte kunstnere fra Polen som er spesialisert i figurteater. Musikken er laget av vår kontroversielle musiker Felix Laband fra Johannesburg.

Forestillingen fikk veldig god kritikk både i Norge og i utlandet. Open Window Theater spilte på festivaler ( Mini Midi Maxi  i Bergen,  Litteratur Festival i Bergen, Figurteaterfestival i Torun/Polen, Fringe Norway, Litteraturfestival i Køln, International Litteraturfestival i Bergen, Litteratur Symposiet i Odda ), Kulturtorg i Molde , DKS Hordaland, DKS Bergen, Markedet for Scenekunst i Sandefjord, Kultursenter ChCK i Chorzow/ Polen, Sentralen Oslo,

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=jo_9kN5HPwo

CORNERTEATERET 

maks 50 plasser på en forestilling. Mulig å ha et par stykker flere 🙂

10.01 – kl.12.00 (12 plasser)

14.01 –  kl.12.00 

 

alder: 5 – 12 år

varighet: 40 min

Medvirkende:

Kunstnerisk leder, dukkefører, skuespiller: Dominika Natalia Minkacz Sira

Regi:  Przemyslaw Jaszczak

Scenografi og animasjon: Mateusz Mirowski

Musikk: Felix Laband

Teknisk ansvarlig: Jon Eirik Sira

Produsent: Camilla Svingen

www.openwindowtheatre.com

Open Window Theatre (3) Open Window Theatre (4) Open Window Theatre (6) Open Window Theatre (8) Open Window Theatre (10)

Periskop: http://www.periskop.no/aktuelt-og-godt-om-prestasjonssamfunnet/

Barn i Byen: Gå å se SNILL på Cornerteateret! Tidvis dystert men fylt av humor og kraft. En forestilling som vokser inni deg etterpå. Open Window Theatre`s aller første produksjon kombinerer Gro Dales sterke historie om den alt for snille jenten som forsvinner, med en nedstrippet og elegant blanding av figurteater, animasjon og fysisk teater. Dukkefører og skuespiller Dominika Minkacz Sira eier scenen og treffer både barna og de voksne midt i hjertet.

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Open-Window-Theatre/106177316400382?ref=hl

 

 

Navn (kontaktperson)

E-post

Skole

Klassetrinn

Antall deltakere

Adresse

Kontaktinformasjon / mobilnummer

Dato / Tid