Tidsrom:

16.09.2019 - 25.10.2019

Pris:

Gratis

Klassetrinn:

  • Mellomtrinnet
  • Ungdomstrinnet

Fagtilknytning:

  • Musikk

Alle har sin egen stemme. Stemmen er et fantastisk variert instrument som kan brukes på uendelig mange måter, fra vart og vakkert til rått og kraftfullt – eller humoristisk. Som vokalgruppe vil vi vise hvordan stemmen uttrykker personligheten, og oppfordre elevene til å ta i bruk sin egen stemme.

 

TOTAL VOKAL er en konsert der uttrykk og sjanger spenner fra opera via folketoner til country, pop og rock.

Vi bruker de fire ganske forskjellige stemmene våre både melodisk og perkussivt, og resultatet trenger slett ikke alltid være pent. Elevene får oppleve hvor mye det går an å få til musikalsk ved å bruke stemmen, helt uten å ta i et instrument.

Konserten er av og med Elin Hestenes, Kristine Bjånes, Guro Dugstad og Mari Lyssand, opprinnelig produsert av Hordaland Fylkeskommune. Winckel har siden 2017 fremført Total Vokal for rundt 40 barne (mellomtrinn) – og ungdomsskoler i Hordaland – med strålende tilbakemeldinger:

«En strålande oppleving for både oss vaksne og ungdommen. Variert, engasjerande, stilfullt og vakkert» (Granvin barne- og ungdomsskule)

«Ein superfin konsert med høgt vokalt nivå der dei fanga publikum. Kanonbra oppleving:-)» (Stord ungdomsskule)

«Dette var ei god oppleving. Elevane var imponerte, det var kjekt å få møte så profesjonelle musikarar.» (Nordbygdo ungdomsskule) 

 

Om utøverne

Elin Hestenes og Kristine Bjånes har vært med i den prisbelønnede vokalgruppen TAUS fra starten i 2001, og har sunget på tallrike event og ulike arrangement i inn- og utland. De har turnert for Fylkeskonsertane i Hordaland med en konsertforestilling for barnetrinnet, og vært skuespillere/ sangere på Den Nationale Scene og Hordaland Teater.

Mari Lyssand har lang erfaring i å formidle musikk og historie for alle aldersgrupper. Hun har turnert i ungdomsskolen for Fylkeskonsertane i Hordaland, Rogaland og Møre og Romsdal fra 2010, og var i 2015 sanger i forestillingen Julerosene på Hordaland teater.

Kristine, Elin og Mari har tidligere produsert og turnert med Taus og babyteateret «Tøysete teselskap» – musikkteater for 0-3-åringer.

Guro Dugstad har erfaring fra store musikaloppsetninger som Mamma Mia!, Les Misérables og Chess, og en rekke andre produksjoner, bl.a. med storband. Hun har vært vokalinstruktør under The Voice på TV2 og på Den Nationale Scene, og jobber ellers som sangpedagog ved Sangsenteret i Bergen.

Samtlige utøvere turnerer også for Den kulturelle spaserstokken med ulike produksjoner.

 

Praktisk informasjon

Spilleperiode: uke 38 og 40, samt 24. og 25. oktober

Kontakt/booking: kontaktwinckel@gmail.com / 988 66 061 (Guro Dugstad)

Programlengde: 40 min.

Maks publikumsantall: 150

Arena/rom: Gymsal/auditorium – musikerne langs langvegg i gymsal, elevene på stoler

Bærehjelp: 4 elever før og etter konserten

Oppriggingstid: 60 min.

Nedriggingstid: 30 min.

Tidligste forestillingstidspunkt: Kl. 10:00

Arrangementet er utgått.